Galerie Forma Aktua is heel lang gesloten geweest voor het kunstminnend publiek. Een moeilijke tijd, voor iedereen. Maar het is uiteraard niet zo, dat de Galerie stilgezeten heeft. De ruimte van de galerie is omgebouwd tot een werkplaats, waarvan vier afstuderend Minerva studenten gebruik hebben kunnen maken.

Marina Sulima, Lisa Edberg, Olivia d’Cruz en Fynn van der Ziel tonen nu hun (van 10 juni tot en met 21 juni) werk aan u. Wij zijn er trots op dat wij als galerie een klein beetje er aan hebben kunnen meehelpen, dat ondanks het virus Groningen gewoon nog altijd is wat het altijd geweest is en altijd zal blijven: een centrum van creatieve energie.

Naast de werken van Marina Sulima, Lisa Edberg, Olivia d’Cruz en Fynn van der Ziel stelt de galerie ook een deel van haar collectie van zeefdrukken ten toon. Er is dus veel te zien vanaf 10 juni en we heten u weer van harte welkom. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat uw bezoek veilig verloopt. De galerie heeft een looppad gemaakt, er is uiteraard handgel aanwezig en handdoekjes en onze medewerkers zorgen ervoor dat bezoekers elkaar niet in de weg lopen. En u weet natuurlijk ook: anderhalve meter is het nieuwe normaal.

 

Foto’s:  Hans Kuné

Lisa Edberg
Lisa Edberg

 

Lisa Edberg: De kam.

 

Marina Sulima

Olivia d’Cruz

 

Olivia d’Cruz

 

 

 

Fynn van der Ziel

Fynn van der Ziel

Fynn van der Ziel: Strip voor ijspegels.