Galerie Boven

 

Kunstenaarscollectief Galerie Boven is opgericht in 1999. De leden wonen en werken in de regio Groningen en Drenthe. De expositie laat een veelheid aan stijlen zien, uiteenlopend van abstract tot realistisch. Het werk van het collectief omvat een breed spectrum aan technieken: teken- en schilderkunst, beeldhouwen, keramiek en grafische technieken. Het werk dat zij exposeren is net zo veelzijdig als de kunstenaars zelf. Wat inspireert de kunstenaars? De natuur van de Hondsrug, fijne kleurdetails, abstractie en minimalisme, winter en verstilling, groei en erosie, krachten en emoties, spel van licht en donker. Tijdens de expositie laten dertien kunstenaars hun werk zien. Kom naar de galerie en geniet van de kunstwerken!

Deelnemende kunstenaars:

 • Roland Beyer
 • Toon Blokland
 • Riet Ebberink
 • Lisette Kolk-Scheffer
 • Willem Labots
 • Thea Oost
 • Anita Ponne
 • Hilda Postma
 • Marius van der Put
 • Ietje Röhr
 • Arnoud van Sante
 • Thea Veldkamp
 • Zwaantje Weishaupt

De expositie is 25 februari om 16:00 geopend door Metze Geertsma, met muziek door Gunderwied met Bernard Wubbels en Donjali Aeilkema. Foto’s van de opening zijn hier enige tijd te zien.