Zomersalon 2024

 

 

Zoals ieder jaar organiseert Galerie Forma Aktua ook deze zomer weer de Zomersalon, van 10 juli tot en met 1 september.

Je kunt je aanmelden via een e-mail naar info@forma-aktua.nl. In die mail stuur je ook een foto mee van een recent werk. De aanmelding moet binnen zijn voor 1 mei 2024. De kosten voor deelname bedragen 30 euro, voor vrijwilligers van Forma Aktua is meedoen gratis.

Bij een te grote groep aanmeldingen maakt de expositiecommissie van Forma Aktua een selectie. De uitgekozen deelnemers krijgen dan per mail voor 15 mei de informatie over de betaling van de deelnemersbijdrage en de data voor het brengen en halen van de werken. Ook wordt danĀ  meer informatie verstrekt over het aantal werken of beschikbare oppervlakte per exposant.

Hopelijk tot ziens en hartelijke groeten,

Barbara Vonk en
Willemien Niks